WIE ZIJN WIJ

OpenSight is gespecialiseerd in de organisatorische en high-level ontwerpaspecten van cyberbeveiliging. Wij beoordelen en/of auditen klantomgevingen op de volwassenheid van beveiligingscontroles en -beleid.

We beschikken over senior security officers die informatiebeveiligingsprojecten binnen organisaties kunnen aansturen om ervoor te zorgen dat de doelstellingen worden gehaald en certificering wordt verkregen of behouden.

Wij zijn er om de veiligheid van uw bedrijf of organisatie te verbeteren. Samen met onze strategische partners zorgen wij voor een complete aanpak om klanten te kunnen voorzien van het beste advies. Samenwerking is hier bij essentieel om tot de juiste oplossing te komen voor uw organisatie. Voor elke uitdaging is een passende oplossing.

Dus of u nu op zoek bent naar een betere beheersbaarheid, een optimaal herstel na een disaster of liever uw beveiliging als managed dienstverlening wil afnemen, OpenSight is uw partner.

Voor vragen, neem direct contact met ons op.

Marcel Krommenhoek – Founder OpenSight B.V.

“We bewonderen de chaos omdat we zo graag orde willen scheppen

– M C ESCHER

Missie

Wij streven naar het inzichtelijk maken van de waarde van informatie beveiliging voor organisaties. Beveiliging is geen remmende maar juist een drijvende kracht voor innovatie en groei, maar alleen als dit naadloos aansluit op de doelen van de organisatie.

Visie

Wij streven naar een wereld waarin zowel de mens als organisatie bewuster wordt van de noodzaak van digitale veiligheid. Samen met onze klanten willen we duurzame groei bereiken met een volwassen security beleid en zo bedreigingen omzetten in kansen.

Cybersecurity is een proces wat nooit klaar is en daarom moet het breed in de organisatie leven. De IT blijft zich ontwikkelen en dit brengt risico’s met zich mee. Daarnaast worden er steeds nieuwe wetten en regels opgesteld in het belang van het beveiligen van de organisatie en de werknemers. Cybersecurity wordt een los staand onderdeel binnen de IT en daarmee net zo belangrijk als alle andere onderdelen binnen de afdeling. Cybersecurity is een vereiste voor elke organisatie!

Onze kernwaarden

SAMENWERKEN

Samenwerken is voor ons het belangrijkst, security is namelijk teamwerk. Betrokkenheid van de organisatie is essentieel voor elke security oplossing. Een goede oplossing vereist kennis van de branche, technologie en organisatie. Alleen samen met onze partners kunnen we de beste oplossing leveren. Wij voelen ons dan ook verbonden met onze klanten en zoeken nadrukkelijk de samenwerking op om tot de beste oplossing te komen.

OPENHEID

Om risico’s en opportuniteiten op een transparante manier te identificeren, zijn vertrouwen en openheid essentieel. Door de juiste vragen te stellen, in combinatie met een open communicatie, kunnen wij de uitdagingen binnen uw organisatie analyseren. Wij geloven dat elke beveiligingsoplossing begint met overleg, advies en planning. Pas als we elkaar echt begrijpen, wordt de oplossing op maat gemaakt.

PERSOONLIJK

Door onze passie voor techniek en heldere kijk op security, snappen wij dat ons werk invloed heeft op de mens. Om deze reden streven we altijd naar een persoonlijke aanpak. Door goed te luisteren naar de wensen en heldere doelen af te stemmen met de klant, zorgen wij dat u de oplossing krijgt die u verwacht. Flexibiliteit is dan ook een speerpunten om tot een goede oplossing te komen.

Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen of kunnen we u ergens mee helpen? Neem gerust contact met ons op.

Bellen
Mailen