Klanten

Acolin

Acolin is een fintech organisatie met een wereldwijd netwerk voor cross-border fund distributie. OpenSight heeft voor hun een CIS v8 Security Audit uitgevoerd zodat ze hun verbeterplannen konden prioriteren.

Fundbase

Fundbase is een fintech organistatie die zich specialiseert in het verbinden van fund managers en investeerders. OpenSight heeft samen met Fundbase een CIS v8 Security Audit uitgevoerd, om de integratie na een overname te vereenvoudigen.

Loparex

Loparex is een wereld speler op het gebied van release liner technology en productie. OpenSight heeft Loparex geholpen tijdens een security incident met grote impact en daarna gezamenlijk gebouwd aan een verbeterd security response en disaster recovery plan.

Intertrust

Intertrust is een wereld speler op het gebied van fund management. OpenSight heeft Intertrust geholpen bij de verbetering van incident response processen en ondersteuning geboden bij de internationale implementatie.

Onze partners

Data Management Professionals

DM-P is een marktleider in Nederland op het gebeid van data management oplossingen (Storage, Backup en Data Management as a Service). Samen met OpenSight helpen zij klanten om hun gegevens te allen tijde beschikbaar en veilig te houden.

SecurityHive

Een in Nederland gevestigd security bedrijf dat klanten helpt maximale beveiliging te realiseren, op een zo eenvoudige mogelijke manier met hoge relevantie. Samen met OpenSight helpen zij klanten in het verkrijgen van een heldere en relevante inzicht in de staat van de beveiliging.

Bitdefender

Bitdefender is een van de wereld spelers als het gaat om malware protectie en endpoint beveiliging. De complete set aan tools zorgt voor ultiem inzicht en controle van alle IT-componenten. OpenSight en Bitdefender werken samen om de zichtbaarheid van en bescherming tegen kwetsbaarheden te verbeteren.

InDiv Solutions B.V.

Verzorgd maatwerk applicaties die klanten instaat stellen om op een veilige en betrouwbare manier processen te automatiseren. Samen met OpenSight helpen ze zo klanten in het verder digitaliseren.

KnowBe4

KnowBe4 is een leider in security awareness en training oplossingen. Samen met OpenSight vergroten ze de security awareness binnen organisaties waardoor veel problemen voorkomen kunnen worden .

Van Houten & partners helpt u te voldoen aan veiligheids- en duurzaamheidsnormen middels certificering. Onze deskundige specialisten sluiten naadloos aan bij uw organisatie, en nemen u bij elke stap aan de hand. Proactief, én voor een vooraf afgesproken vast tarief!

Bellen
Mailen