Menu

Cyber security certificeringen

Beveilig jouw organisatie

Voorkom aanvallen en schade

Bescherm partners en klanten

Door het behalen en behouden van cyber security certificaten weet je dat jouw organisatie zo goed mogelijk beschermd is tegen eventuele cyberaanvallen of schade die hiervan het gevolg is. Je beschermt jouw bedrijf, medewerkers en klanten door het laten toetsen van jouw digitale omgeving en werkwijze. Bovendien zijn er veel bedrijven en klanten waarmee je (in de toekomst) samenwerkt die een dergelijk certificaat verplicht stellen. Iedereen met wie je samenwerkt moet er vanuit kunnen gaan dat zij zo goed mogelijk beschermd zijn. Ook wanneer ze met jouw organisatie samenwerken. Door het behalen van een cyber security certificaat kun je dit eenvoudig bewijzen. Kortom, zorgen voor digitale veiligheid doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor iedereen met wie je samenwerkt.

infographic over cyber security certificeringen
infographic over cyber security certificeringen

Certificeringen

Nee, dat kunnen wij niet. Het certificeringstraject is echter meer dan een eenmalige ’toets’ en veel organisaties hebben begeleiding nodig bij het traject naar het behalen van certificaten. Wij vertalen technische omschrijvingen naar concrete plannen en helpen bij de uitvoering of implementatie daarvan. Bovendien gaat het bij vrijwel elk cyber security certificaat om maatwerk per organisatie. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw organisatie het maatwerk krijgt en uitvoert dat nodig is.

In sommige sectoren wel, maar niet altijd. Het is wel aan te raden om uitsluitend met partners te werken die beschikken over cyber security certificaten. Zéker wanneer jouw organisatie over (persoonlijke) gegevens beschikt van personen of vertrouwelijke bedrijfsdata. Het komt namelijk vaak voor dat cyber criminelen hun ingang naar grote organisaties weten te vinden via partners.

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Neem gerust contact met ons op.

Bellen
Mailen