Menu

OpenSight bij KVK Online sessie: software-updates

teaser opensight te gast bij kvk online sessie

Op 25 juni zijn we gastsprekers op de KVK Online sessie: software updates

De sessie vind online plaats van 12:30 tot 13:00 en is geheel gratis.
Meld je hier direct aan.

Houd je deur dicht voor hackers

Elk jaar is één op de vijf ondernemers slachtoffer van cybercrime. Bijvoorbeeld van hacking, waarbij criminelen je computer binnendringen. Dat gaat vaak via zwakke plekken in niet-bijgewerkte software. Ontdek hoe software-updates voorkomen dat hackers deze kwetsbaarheden misbruiken.

Updates houden je software goedwerkend en veilig. Regelmatig en snel updaten van je software voorkomt dat hackers je computer binnendringen. Zo kunnen ze je geld of gegevens niet stelen. Of stiekem ransomware installeren.

Tijdens deze online sessie bij KVK gaan we de diepte in. We bespreken wat software-updates precies zijn. En waarom het belangrijk is updates direct te installeren. Vooral als het om beveiligingsupdates gaat. Je krijgt tips hoe je je systemen up-to-date houdt en waar je het beste mee kunt beginnen.

‘’Geen updates uitvoeren is als het lopen met een gat in je schoen. Niets aan de hand als het mooi weer is. Maar als het regent baal je dat je niet even naar de schoenmaker bent geweest.’’

Marcel Krommenhoek

Heb je tijdens de uitzending vragen? Stel deze dan live via chat.

Voor wie?

Deze online sessie is bedoeld voor zzp’ers en klein mkb’ers die aan de slag gaan met hun digitale veiligheid.

Voorbereiding

Lees je alvast in zodat je alle informatie tijdens het online evenement nog beter tot je neemt. Wij raden je aan het volgende artikel te lezen: 
Software-updates: houd de deur dicht voor hackers

Het evenement bijwonen

Meld je direct aan via deze link en neem deel aan deze sessie.

Bellen
Mailen